Restorani admin 25/08/2022

Čiča Mata

Čiča Mata je jedan od najpopularnijih restorana u Slavoniji, a nalazi se na adresi Vilima Pintara 1 u Velikoj. Ugodan ambijent upotpunjuje bogata ponuda tradicionalnih domaćih jela. U gastronomskoj ponudi posebno se izdvajaju jela s ražnja i roštilja, jela ispod peke, razni riblji specijaliteti te kruh i kolači iz domaće radinosti. Ljubitelji vina mogu uživati u prvoklasnim vinima požeškog i kutjevačkog vinogorja.

Krčma Stari Fenjeri

Krčma Stari Fenjeri nalazi se u samoj blizini Požege, na adresi Turnić 2, a njihov vlastiti ribnjak je prvo što sve posjetitelje ugodno iznenadi i oduševi. Posebnost restorana je u vrhunskim namirnicama i gastronomskim specijalitetima kontinentalne kuhinje koji se baziraju na slatkovodnoj ribi. Širok izbor vrhunskih ribljih jela i izvrsnih vina možete isprobati upravo ovdje, a rustikalni ambijent restorana vodi vas u prošlost.

Planinarski dom Jankovac

Planinarski dom u Jankovcu izvrsno je mjesto za okrepu svakog planinara kojeg čeka pravi planinarski jelovnik s grahom, čobancem, ćevapima, piletinom sa žara, a moguće je probati i slastice poput savijače od višanja i čokoladne kocke. Ovaj planinarski dom nalazi se na 475 metara nadmorske visine i svakom će posjetitelju pružiti oazu mira okruženu netaknutom prirodom najljepše planine u Slavoniji.

Shhhuma restoran

Restoran Shhhuma nalazi se u Aquaparku Shhhuma te nudi jela poput pizza i roštilja, mazalice s mljevenim mesom i kajmakom te specijalitet restorana Shhhuma stake kao i vrhunske deserte poput Shhhuma palačinki. Restoran ima dobru ponuda vina lokalnih vinara. Moderno uređen ambijent i pogled na atraktivan Aquapark mjesto je događanja mnogih glazbenih i zabavnih večeri.

Restoran Mališčak

Restoran Mališčak nudi bogatu i raznovrsnu ponudu vrhunskih specijaliteta uz bogatu vinsku kartu. Vrhunski specijaliteti temeljeni na vrhunskoj slavonskoj kuhinji razlog su zbog kojeg se posjetitelji često vraćaju u ovaj restoran koji uz prostor za svečane prigode, gostima nudi i komforne sobe.

Izletište Stari Brestovac

Izletište Stari Brestovac ima restoran kapaciteta 80 sjedećih mjesta, dvije terase i ribarsku kuću, a u okruženju su dva posebna ribnjaka i popularni „otok ljubavi“. Ponuda restorana su tradicionalna jela slavonskog podneblja kao što su jela s ražnja, šaran na rašljama, jela ispod peke i s roštilja te proizvodi lokalnih proizvođača. Smješteno u prirodi i zelenilu, ovo izletište idealno je za obiteljska druženja i odmor od aktivnosti u prirodi Zlatnog Papuka.